TIGLA ROMANIC

TIGLA IBERIC

TIGLA GOTIC

TIGLA BALCANIC

TIGLA CLASIC

Țiglă metalică Balcanic

Țigla BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

Țigla metalică BALCANIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor dând un aspect elegant de conservare.

O clădire veche sau o clădire de patrimoniu, odată acoperită cu acest tip de țiglă este protejată de intemperiile vremii și în același timp îi este pusă în evidență frumusețea arhitecturală.

Țigla metalică BALCANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Caracteristici tehnice

Material Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală 0,45 – 0,6 mm tablă din oțel
Lățime totală 1180 mm
Lățime utilă de acoperire 1080 mm
Lungimea modulului 350 / 400 mm
Înălțime totală 47 mm
Greutatea pe suprafață 4 – 5 kg/mp
Înclinația minima 8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale
Garanție finisaj lucios 10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat 15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat 30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durata presupusă de viață 60 de ani, rezistență la variațiile de temperatură

Fișă tehnică
Ghid montaj
Cum să-ți alegi acoperișul în 5 pași

Gamă de culori pentru Țigla Metalică

Finisaj Lucios

10 ani garanție

Culoare și coroziune

Finisaj Mat

15 ani garanție

Culoare și coroziune

Finisaj GrandeMat

30 ani garanție

Culoare și coroziune

*Culorile pot fi reprezentate diferit de la un ecran la altul. Pentru siguranţă cereţi paletarul de culori de la reprezentantul BILKA.

De ce acoperişurile din ţiglă metalică model Balcanic sunt o investiţie în viitor

Fiecare casă are nevoie de un acoperiş şi, cu atât mai mult, de unul trainic şi rezistent care pe de o parte să asigure protecţie totală imobilulului pe termen lung, iar pe  de alta să transforme efortul depus într-o investiţie profitabilă. Iar pentru că ţiglele metalice marca Bilka sunt concepute secial pentru a garanta toate acestea, alegerea acestora va fi, cu siguranţă, o investiţie în viitorul oricărei locuinţe.

Utilizând cele mai moderne şi actuale tehnologii de fabricare, ţiglele metalice model Balcanic  dispun  de caracteristici care nu numai că le recomandă drept cele mai inspirate alegeri pentru orice acoperiş, dar le şi plasează în topul celor mai performante materiale de construcţii. În primul rând datorită calităţilor intrinseci ale acestor materiale, dar şi eficienţei pe care o generează acestea şi care se traduce deopotrivă printr-o protecţie sporită în faţa condiţiilor de mediu şi în faţa variaţiilor de temperatură, dar si printr-o longevitate remarcabilă. Şi chiar şi printr-un raport avantajos preţ-calitate.

Extrem de rezistente şi uşor de montat, ţiglele metalice în stil Balcanic se vor dovedi o alegere profitabilă din toate punctele de vedere, fiind pe cât de aspectoase pe atât de trainice şi de performante. Cele zece straturi de acoperire din care se compun le conferă acestora capacitatea de a asigura o izolare perfectă a casei în partea superioară, dar, simultan, şi ventilaţia necesară şi longevitatea acoperişului.

Alege să investeşti în performanţă optând pentru un acoperiş din ţiglă metalică

Pe de o parte pentru că fiecare strat are o funcţie de protecţie bine stabilită şi eficientă, iar pe de alta pentru că împreună crează un adevărat scut deopotrivă în faţa intemperiilor vremii, dar şi în faţa trecerii timpului.

Printre cei mai mari duşmani şi, poate, chiar cel mai nociv dintre factorii responsabili de îmbătrânirea şi degradarea accelerată a unui acoperiş este umiditatea, ceea ce înseamnă că un acoperiş eficient trebuie să asigure o protecţie superioară în faţa acestei ameninţări constante. Din acest motiv ţiglele metalice model Balcanic dispun de o protecţie consistentă împotriva umidităţii, straturile constitutive fiind atent gândite să protejeze deopotrivă acoperişul de o eventuală degradare, dar şi oţelul din care sunt confecţionate de coroziune. 

Stratul de oţel, disponibil în varii grosimi, de la 0,45 mm la 0,6mm, este protejat de ambele părţi de straturi de zinc care împiedică coroziunea acestuia, maximizându-se astfel durata de viaţă a unui astfel de acoperiş. Plus că rezistenţa intrinsecă a oţelui contribuie activ la rezistenţa zilnică a acoperişului în faţa tuturor ameninţărilor externe, ceea ce, din nou, garantează o mare longevitate pentru toate acoperişurile realizate din acest tip de ţiglă. Inclusiv pentru cele care întrebuinţează ţigla metalică model Balcanic şi a căror durată de viaţă ajunge la 60 ani. 

Disponibilă în varii nuanţe de culore, cu specificaţii tehnice la alegere şi cu finisaje care beneficiază şi ele de garanţii de culoare şi coroziune de zeci de ani, ţigla metalică în stil balcanic va fi, cu siguranţă, o investiţie în viitor. Şi încă într-unul sigur în care case dumneavoastră va beneficia de cea mai bună protecţie. 

Open chat